Πολιτική επιστροφής προϊόντων Greek Deli Goods

 

Η δυνατότητα επιστροφής μιας παραγγελίας, είτε αφορά μέρος της είτε ολόκληρη, είναι δυνατή υπό ορισμένες προϋποθέσεις, λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων.

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Η επιστροφή γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης. Ο λόγος για την επιστροφή προϊόντος είναι μια εντελώς λανθασμένη παραγγελία ή τμήματα αυτής, η οποία ακολουθείται από άμεση αντικατάσταση του προϊόντος ή των προϊόντων.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων!

 

Όροι επιστροφής προϊόντος

1. Πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στέλνοντας ένα e-mail στο office@greekdeligoods.com για το αίτημα και τον λόγο επιστροφής του προϊόντος ή της παραγγελίας.
2. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής.
3. Το αίτημα για επιστροφή προϊόντος πρέπει να υποβληθεί ρητά εντός 24 ωρών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν έχουν τηρηθεί οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί το αίτημα για επιστροφή προϊόντος.

Για περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.